KAYSERİ / SARIOĞLAN - Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş Ortaokulu

Ara

Velilerimiz İçin Hazırlanan okulumuz 2024-2028 Stratejik Plan Dış Paydaş Anketine Buradan Ulaşabilirsiniz.

TIKLAYINIZ.

Mrt

Kahramanmaraş merkezli yaşanan elim afet sonrasında depremzedelere destek amacıyla, Sarıoğlan Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş İlk-Ortaokulu ve Okul Aile Birliği olarak düzenlediğimiz kermes, ilçe sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Velilerin de üstün bir özveriyle çalıştığı etkinlikte toplanan 23.945 liranın tamamı depremzedelere bağışlandı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine, Jandarma Müdürlüğü tarafından, Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme Faaliyeti Kapsamında "Siber Suçlar, Güvenli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık" hakkında bilgilendirme yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.