KAYSERİ / SARIOĞLAN - Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş Ortaokulu

Çiftlik Şehit Üsteğmen Nevzat Altuntaş Ortaokulu

ÇİFTLİK MAH. MEHMET KOÇER SK. NO: 14 SARIOĞLAN / KAYSERİ
Vizyon
Yeni yüzyılın gereklerini yerine getiren bir kurum olarak; çağdaş, bilgi birikimlerini gerçek hayatla birleştiren mutlu bireyler yetiştirerek evrensel ilkeler ışığında Atatürk´ün gösterdiği yolda ilerleyen nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmaktır. Eğitim kurumumuzda verilen bilgiler ışığında bu bilgileri çevresi ile paylaşan, öğrendikleri ve donandığı bilgilerle çevresine ışık tutan, bilgilerini davranışa dönüştüren ve bunları uygulayan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İlmin ışığında çağdaş ve uluslar arası standartlara uyma yolunda sürekli gelişen, kendisini yetiştiren eğitim kadromuzla eğitim bölgemizin önde gelen eğitim kurumları arasında yer almaktadır.
Öğretim Şekli :
Başlama Saati: 08.30 Bitiş Saati : 15.10
Kalorifer.
Ulaşım
Kayseri-Sivas Karayolu (D260) Yeni Büyükşehir yasası ile Çiftlik-Kayseri otobüs hattı ile ulaşımın kolaylaşmıştır.
Sarıoğlan İlçesi, Çiftlik Mahallesi.
İlçe Merkezine 8 km, il merkezine 66 km´dir.